Aftenmenu
16.30-21.00
Den gode start
Svampesuppe ∙ 99,-
Cremet svampesuppe med svampe duxelles ∙ syltede bøgehatte ∙ purløg
Kammusling ∙ 119,-
Kammusling med stegt blomkålspuré ∙ friteret kål ∙ stegte grønne asparges ∙ brunet smør
Oksetatar ∙ 119,-
100 g. rørt tatar ∙ løgmayo ∙ syltede ribs ∙ friterede svampe
Grove fritter + 30,-
Hovedretten
Ribeye ∙ 289,-
250 g. ribeye fra Uruguay ∙ stegt hjertesalat ∙ grillede Bretagneløg i balsamico ∙ broccolini ∙ stegte svampe ∙ kartfoffelmos eller grove fritter ∙ bearnaisesauce eller rødvinssauce
Oksetatar ∙ 219,-
200 g. rørt tatar ∙ løgmayo ∙ syltede ribs ∙ friterede svampe ∙ grove fritter ∙ chilimayo
No5 Burger ∙ 159,-
200 g. oksekød fra Grambogaard med briochebolle ∙ karameliserede løg ∙ trøffelmayonnaise ∙ cheddarost ∙ baconcrumble ∙ tomat ∙ løgringe ∙ grove fritter toppet med parmesan ∙ chilimayo
Torsk ∙ 239,-
Stegt torsk med skind ∙ brunet smørssauce ∙ kapers ∙ skalotteløg ∙ purløg ∙ kartofler
No5 hakkebøf ∙ 199,-
200 g. oksekød fra Grambogaard ∙ stegt hjertesalat ∙ grillede Bretagneløg i balsamico ∙ broccolini ∙ stegte svampe ∙ kartfoffelmos eller grove fritter ∙ bearnaisesauce eller rødvinssauce
Pommes purée á la creme (Vegetar) ∙ 159 ,-
Kartoffelmos ∙ svampe i fløde og parmesan ∙ spejlæg ∙ syltede ribs ∙ purløg ∙ karse ∙ svampestøv
Stegt andebryst ∙ 239,-
Stegt andebryst ∙ kartoffelmos ∙ glaseret rødbede ∙ brombær ∙ stegte marksvampe ∙ timian ∙ andesauce
Børnemenuer ∙ 89,-
Fiskefilet eller kyllingenuggets ∙ remoulade ∙ grove fritter
Til den lækkersultne
Vesterhavsost ∙ 59,-
Vesterhavsost ∙ blommekompot ∙ bornholmske kiks
Sundae ∙ 69,-
Sundae vaniljeis ∙ saltkaramel ∙ oreo crumble ∙ hvid chokolade ∙ mørk chokolade ∙ hakkede hasselnødder
Citronfromage ∙ 59,-
Citronfromage ∙ makroncrumble ∙ mokkamarengs ∙ flødeskum