Aftenmenu

16.30-21.00

Den gode start

Svampesuppe ∙ 99,-
Cremet svampesuppe  med svampe duxelles ∙ syltede bøgehatte ∙ purløg

Kammusling ∙ 119,-
Kammusling med stegt blomkålspuré ∙ friteret kål ∙ stegte grønne asparges ∙ brunet smør

Oksetatar ∙ 119,-
100 g. rørt tatar ∙ løgmayo ∙ syltede ribs ∙ friterede svampe
Grove fritter + 30,-

 

Hovedretten

Ribeye ∙ 289,-
250 g. ribeye fra Uruguay ∙ stegt hjertesalat ∙ grillede Bretagneløg i balsamico ∙ broccolini ∙ stegte svampe ∙ kartfoffelmos eller grove fritter ∙ bearnaisesauce eller rødvinssauce

Oksetatar ∙ 219,-
200 g. rørt tatar ∙ løgmayo ∙ syltede ribs ∙ friterede svampe ∙ grove fritter ∙ chilimayo

No5 Burger ∙ 159,-
200 g. oksekød fra Grambogaard med briochebolle ∙ karameliserede løg ∙ trøffelmayonnaise ∙ cheddarost ∙ baconcrumble ∙ tomat ∙ løgringe ∙ grove fritter toppet med parmesan ∙ chilimayo

Torsk ∙ 239,-
Stegt torsk med skind ∙ brunet smørssauce ∙ kapers ∙ skalotteløg ∙ purløg ∙ kartofler

No5 hakkebøf ∙ 199,-
200 g. oksekød fra Grambogaard ∙ stegt hjertesalat ∙ grillede Bretagneløg i balsamico ∙ broccolini ∙ stegte svampe ∙ kartfoffelmos eller grove fritter ∙ bearnaisesauce eller rødvinssauce

Pommes purée á la creme (Vegetar) ∙ 159 ,-
Kartoffelmos ∙ svampe i fløde og parmesan ∙ spejlæg ∙ syltede ribs ∙ purløg ∙ karse ∙ svampestøv

Stegt andebryst ∙ 239,-
Stegt andebryst ∙ kartoffelmos ∙ glaseret rødbede ∙ brombær ∙ stegte marksvampe ∙ timian ∙ andesauce

Børnemenuer ∙ 89,-
Fiskefilet eller kyllingenuggets ∙ remoulade ∙ grove fritter

 

Til den lækkersultne

Vesterhavsost ∙ 59,-
Vesterhavsost ∙ blommekompot ∙ bornholmske kiks

Sundae ∙ 69,-
Sundae vaniljeis ∙ saltkaramel ∙ oreo crumble ∙ hvid chokolade ∙ mørk chokolade ∙ hakkede hasselnødder

Citronfromage ∙ 59,-
Citronfromage ∙ makroncrumble ∙ mokkamarengs ∙ flødeskum